Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil, for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt, drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt, to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots, peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus, trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas, split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1570.1 kJ / 373.8 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 277.4 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 540.5 mg
Alternativní recepty
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40 min
Wholemeal pide
1h 35min
Abundant breakfast bowl
30 min
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8u. 30min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Coffee Liqueur
40min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Green goodness soup
10min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min