Sunday lamb roast (MEATER®)
TM6 TM5 TM31

Sunday lamb roast (MEATER®)

5.0 ( 15 hodnocení )

Suroviny

  • 6 anchovy fillets
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 tbsp pickled capers rinsed
  • 40 g pitted green olives
  • 3 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • 20 g olive oil plus extra for drizzling
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • ½ tsp ground black pepper plus extra to season
  • ½ tsp lemon myrtle (optional)
  • 1500 - 1800 g lamb shoulder deboned (see Tips)
  • pine nuts for sprinkling (optional)
  • 100 g white wine
  • 2 carrots cut into slices
  • 2 brown onions cut into wedges
  • salt to season

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1135 kcal / 4766.9 kJ
Protein
78.3 g
Tuk
84.6 g
Sacharidy
10.7 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
31.9 g
Sodík
854 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty