Zařízení & příslušenství
Sunday lamb roast (MEATER®)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 55min.
4 portions
Suroviny
-
anchovy fillet6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
854 mg
Protein
78.3 g
Kalorie
4766.9 kJ /
1135 kcal
Tuk
84.6 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
31.9 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Korean Bo ssam
29hod. 20min.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2hod. 20min.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5hod. 15min.
Honey, soy and mustard marinade
5min.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3hod. 35min.
Braised Lamb Shanks
3hod. 20min.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min.
Meatballs with tomato sauce
40min.
Lamb and fennel ragu
4hod. 35min.
Garlic prawns
25min.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min.
Beef ragu
1hod. 25min.