
Zařízení & příslušenství
Sunday lamb roast (MEATER®)
Příprava 15min
Celkový 1hod. 55min
4 portions
Suroviny
-
anchovy fillets6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
1135 kcal /
4766.9 kJ
Protein
78.3 g
Tuk
84.6 g
Sacharidy
10.7 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
31.9 g
Sodík
854 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland