
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 tbsp pickled capers rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder deboned (see Tips)
- pine nuts for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots cut into slices
- 2 brown onions cut into wedges
- salt to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1135 kcal / 4766.9 kJ
- Protein
- 78.3 g
- Tuk
- 84.6 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 31.9 g
- Sodík
- 854 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken chasseur
1 godz. 50 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 godz. 50 min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min