Zařízení & příslušenství
Veganské brownies s batáty
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
9 kusů
Suroviny
-
25 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
60 gramů mandlí, loupaných či neloupaných
-
20 gramů lněných semínek
-
550 gramů vody
-
350 gramů batátů oloupaných, na kousky (2 cm)
-
50 gramů cukru
-
80 gramů datlí Medjool, vypeckovaných (cca 5 kusů)
-
1 čajová lžička skořice, mleté
-
50 gramů hladké mouky
-
3 polévkové lžíce kakaa plus extra na posypání
-
2 - 3 špetky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
66.2 mg
Protein
4 g
Kalorie
724.8 kJ /
173.2 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganské pečení
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min.
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Ovesné mléko
1hod. 10min.
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50min.
Veganské máslo
2hod.
Jablečné cereální tyčinky s arašídy
50min.
Hummus
5min.
Veganský parmazán
15min.
Pohankovo-datlové kuličky
24hod. 20min.
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min.
Batátové muffiny s vlašskými ořechy
1hod.
Kořeněná dýňová granola (bez cukru)
2hod. 25min.