Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 20 g di lievito di birra fresco
- 2 tuorli d'uovo
- 250 g di latte
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- farina q.b.
- olio di semi di girasole q.b.
- zucchero q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2832 kJ / 677 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 87.1 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Taralli sugna e pepe
4 godz.
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Torta Babà napoletana
8h