Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (sólo las hojas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en dados (salpimentados)
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de caldo de pescado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2039 kJ / 488 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 454.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con salmón y espinacas
30min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Alubias con bacalao
30min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Lentejas con calamares
2 godz. 50 min
Alubias con gambas
20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30min
Espaguetis integrales con mejillones
45min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min