Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Kaninchenfleisch, in Stücken (2-3 cm)
- Wasser für das Kaninchenfleisch
- ½ TL Salz und etwas mehr für das Kaninchenfleisch
- 3 EL Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Basilikumblätter, frisch
- 2 Gewürznelken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 70 g Möhren, in Stücken
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 50 g Schinkenspeckwürfel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1535 kJ / 366 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammragout
1 Std.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Schweinefilet mit Fenchelgemüse und Champignonweizen
50min
Kaninchen in Tomatensauce
50min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Coq au vin
2 Std.
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
5 min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3 Std. 15 Min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min