Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Kaninchenfleisch, in Stücken (2-3 cm)
- Wasser für das Kaninchenfleisch
- ½ TL Salz und etwas mehr für das Kaninchenfleisch
- 3 EL Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Basilikumblätter, frisch
- 2 Gewürznelken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 70 g Möhren, in Stücken
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 50 g Schinkenspeckwürfel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1535 kJ / 366 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildschweingulasch mit Nudeln
2sa
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1sa 10 dk
Kalbsleber venezianisch
40 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Lammkeule alla Romana
2h 15 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2sa
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Lammragout
1sa
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 分钟