Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (davon 1 Ei getrennt)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 190 g Pfifferlinge, aus dem Glas, abgetropft
- 1000 g Seezungenfilets
- 1 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei, getrennt
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Kabeljau mit Kräuterkruste, Reis und Zitronensauce
45min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 min
Bouillabaisse
1h
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 min