Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (davon 1 Ei getrennt)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 190 g Pfifferlinge, aus dem Glas, abgetropft
- 1000 g Seezungenfilets
- 1 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei, getrennt
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muscheln mit Sahnesauce
30 Min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Fischsuppe
1h 40min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Schinken-Ziegenkäse-Kroketten
9h 20min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 godz.
Marinierter Fisch
24 godz.
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 Std.
Lamm mit Artischocken
1h 30 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1 Std.
Seeteufel in Sauce
1 Std.