Kompatibilní verze
Rollitos de fletán al vapor con crema de guisantes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetes de fletán
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 4 espárragos verdes cortados por la mitad longitudinalmente
- 1 trozo de pimiento rojo cortado en 8 bastones de aprox. 10 cm
- ½ calabacín sin pelar cortado en 8 bastones de aprox. 10 cm
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de cebolla
- 50 g de puerro
- 200 g de guisantes congelados
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pescado con salsa de champiñones
30 min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Mero y calabacín
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Merluza con calabaza y patata
40 min
Pescado y mejillones en salsa
20 Min
Filetes de sardina con patatas, jamón y salsa de tomate
45 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Mero en salsa de cítricos
30 min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30 min
Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo
50 Min