![Guiso de setas de primavera Guiso de setas de primavera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2B1FB816-B781-4C2D-8090-4177D0A7B435/Derivates/44978418-15DA-4590-844D-E4354BEA4909.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de setas portobello frescas
- 200 g de setas de cardo frescas
- 2 chalotas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de setas senderuela secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 20 g de setas colmenillas secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 25 g de vino oloroso dulce
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- 2 pellizcos de pimienta recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 348 kJ / 83 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 287.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 Min
Revuelto de setas para dos
10 min
Alcachofas al limón
40 Min
Guarnición de pimientos de Padrón
25 Min
Setas en aceite
1h 40min
Cardo con carabineros
1 Std.
Revuelto de ajetes
10 min
Zanahorias estofadas agridulces
1 Std.
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 godz. 30 min
Acelgas con tomate
30 Min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 Min
Cardo a la cerveza
25 Min