
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de setas portobello frescas
- 200 g de setas de cardo frescas
- 2 chalotas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de setas senderuela secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 20 g de setas colmenillas secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 25 g de vino oloroso dulce
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- 2 pellizcos de pimienta recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 83 kcal / 348 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 287.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas al ajillo
50min
Habas tiernas rehogadas
30min
Judías verdes con chalotas y champiñones
45min
Berenjenas y calabacines marinados
1hod. 30min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40min
Setas de cardo con jamón
25min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1hod. 30min
Berenjenas con salsa de miso
50min
Cardo a la cerveza
25min
Acelgas con tomate
30min
Acelgas con patatas
45min