Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de setas portobello frescas
- 200 g de setas de cardo frescas
- 2 chalotas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de setas senderuela secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 20 g de setas colmenillas secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 25 g de vino oloroso dulce
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- 2 pellizcos de pimienta recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 348 kJ / 83 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 287.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Repollo salteado
25 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Perdices confitadas
26h 30min
Guiso de invierno
40 min
Acelgas con tomate
30 min
Guiso de verduras
45 min
Acelgas en adobillo
40 min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Acelgas con patatas
45 min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 min
Setas de cardo con jamón
25 min