Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de setas portobello frescas
- 200 g de setas de cardo frescas
- 2 chalotas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de setas senderuela secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 20 g de setas colmenillas secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 25 g de vino oloroso dulce
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- 2 pellizcos de pimienta recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 348 kJ / 83 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 287.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetis de calabacín picantes
30 Min
Revuelto de ajetes
10 Min
Repollo salteado
25 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Acelgas en adobillo
40 Min
Habas tiernas rehogadas
30 Min
Alcachofas al limón
40 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50 Min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Berenjenas al ajillo
50 Min