Kompatibilní verze
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2802 kJ / 667 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine Bhurta
30min
Root Vegetable Gratin
1h
Chickpea Soup with Spinach
40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h