Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Riesengarnelen, roh, ungeschält
- 3 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (3 cm)
- 6 Kaffir-Limettenblätter, frisch (siehe Tipp)
- 1 Stück Galgant, frische Wurzel (ca. 5-7 cm), in Scheiben
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1000 g Wasser
- 50 g Limettensaft
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 30 g Fischsauce
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 2 frische rote Chilischoten, entkernt, in Streifen
- 150 g frische Shiitakepilze, geviertelt
- 80 g Reisglasnudeln
- 1 EL frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1106 mg
Alternativní recepty
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Vietnamesische Beef Pho
1 godz. 45 min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Grünspargel-Laksa
30 min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1h 15min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 godz. 30 min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min