Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce Tartare
- 100 g Rapsöl
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Essiggurkerl, halbiert
- 15 g Kapern, eingelegt
- 2 EL frische Petersilienblätter, grob zerkleinert
- 1 Eidotter
- 2 TL Estragonsenf
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- 10 g Essig
- 200 g Sauerrahm
- 2 EL frischer Schnittlauch, in Röllchen
Spargel Cordon Bleu
- 500 g Wasser
- 8 Stück weißer Spargel, geschält, auf ca. 15 cm geschnitten
- 16 Stück grüner Spargel, falls nötig geschält, auf ca. 15 cm geschnitten
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 TL Butter, in Flöckchen
- Zitronensaft, zum Beträufeln
- 8 Scheiben Käse (z.B. Emmentaler)
- 8 Scheiben Schinken
- 1 Ei, groß
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Weizenmehl, zum Panieren
- Semmelbrösel, zum Panieren
- Rapsöl, zum Backen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3118 kJ / 745 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 65 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Gratinierte Schinken-Spargel-Röllchen
1 Std. 10 Min
Schweinsmedaillons mit Bärlauchhaube
1h
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 Min
Knusperspargel im Kräutermantel
40 Min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 Std. 40 Min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Sauce Tatare
15 Min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2 Std.
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1 Std. 10 Min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min