
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce Tartare
- 100 g Rapsöl
- 40 g Zwiebeln halbiert
- 60 g Essiggurkerl halbiert
- 15 g Kapern, eingelegt
- 2 EL frische Petersilienblätter grob zerkleinert
- 1 Eidotter
- 2 TL Estragonsenf
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- 10 g Essig
- 200 g Sauerrahm
- 2 EL frischer Schnittlauch in Röllchen
Spargel Cordon Bleu
- 500 g Wasser
- 8 Stück weißer Spargel geschält, auf ca. 15 cm geschnitten
- 16 Stück grüner Spargel falls nötig geschält, auf ca. 15 cm geschnitten
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 TL Butter in Flöckchen
- Zitronensaft zum Beträufeln
- 8 Scheiben Käse (z.B. Emmentaler)
- 8 Scheiben Schinken
- 1 Ei groß
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Weizenmehl zum Panieren
- Semmelbrösel zum Panieren
- Rapsöl zum Backen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 745 kcal / 3118 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1hod.
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Schweinsmedaillons mit Bärlauchhaube
1hod.
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1hod. 45min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3hod. 30min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2hod.
Überbackene Speckknödel
1hod. 30min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Sauce Tatare
15min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min
Serviettenknödel
1hod. 10min