Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser, heiß
- 40 g Pilze, getrocknet, gemischt
- 120 g Brötchen vom Vortag, in Stücken
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln (à 75 g), halbiert
- 3 EL Butter, weich
- 75 g Milch
- 1 Ei (Kl. M)
- 100 g Schinkenwürfel
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Öl zum Einfetten
- 1 EL Mehl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Sahne
- 100 g Champignons, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 524 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3sa
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40 min
Kokossuppe mit Garnelen
35 Min
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 menit
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 Min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35 Min
Knoblauchsuppe
30 min
Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
40 min
Champignon-Rahmsuppe
35 Min