Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 4 Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Krebspaste (z.B. von Langbein)
- 100 g Langkornreis, parboiled
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Wasser
- 80 g Garnelen, geschält, gegart
- 80 g Flusskrebsfleisch, in Stücken (ca. 3 cm)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Cognac (volitelně)
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Fischsuppe
1h 40min
Bouillabaisse
1h
Meeresfrüchte Korma
40 λεπτ.
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Lachscremesuppe
20min
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30 Min
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Erbsen-Krabben-Suppe
35 Min
Forellencremesuppe
40 λεπτ.