
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren in Stücken
- 30 g Butter
- 4 Stängel Thymian abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Stängel Petersilie abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Krebspaste (z.B. von Langbein)
- 100 g Langkornreis parboiled
- 200 g Weißwein trocken
- 400 g Wasser
- 80 g Garnelen, geschält, gegart
- 80 g Flusskrebsfleisch in Stücken (ca. 3 cm)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Cognac (volitelně)
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 427 kcal / 1786 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Fischbrühe
30min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Muscheln mit Sahnesauce
30min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Fischsuppe
1hod. 40min
Bouillabaisse
1hod.
Forellencremesuppe
40min