Krebssuppe

Krebssuppe

4.3 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Möhren in Stücken
    140 g
  • Butter
    30 g
  • Thymian abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    4 Stängel
  • Petersilie abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    4 Stängel
  • Krebspaste (z.B. von Langbein)
    50 g
  • Langkornreis parboiled
    100 g
  • Weißwein trocken
    200 g
  • Wasser
    400 g
  • Garnelen, geschält, gegart
    80 g
  • Flusskrebsfleisch in Stücken (ca. 3 cm)
    80 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Cognac (volitelně)
    20 g
  • Crème fraîche
    150 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 11 g
Kalorie 1786 kJ / 427 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...