Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 4 Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Krebspaste (z.B. von Langbein)
- 100 g Langkornreis, parboiled
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Wasser
- 80 g Garnelen, geschält, gegart
- 80 g Flusskrebsfleisch, in Stücken (ca. 3 cm)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Cognac (volitelně)
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Forellencremesuppe
40 min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Würzige Kürbissuppe
1h
Fischsuppe
1h 40min
Bouillabaisse
1h
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min
Lachscremesuppe
20 min
Andalusische Fischsuppe
50min