Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvé petržele, lístky a stonky
- 5 gramů čerstvé chilli papričky, bez semínek na kousky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů olivového oleje, plus 3–4 polévkové lžíce, na smažení
- 20 gramů jablečného octa
- 3 - 5 špetek soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře
- 1 květák (cca 800 g)
- uzená červená paprika, na posypání
- 200 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených
- 25 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička tahini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 5471 kJ / 1307.6 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 125.7 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Sodík
- 426 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexický quinoa salát
30min
High protein borůvkové muffiny, vařené v páře
40 min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Zeleninové chipsy pečené v troubě (TM6)
Keine Bewertungen
Kari ze špičatého zelí
35 min
Špenátový quiche se žampióny
35 min
Karibské kari
45min
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35 min
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25 Min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45min
Toastie placičky z cottage sýra
30min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 Min