
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvé petržele lístky a stonky
- 5 gramů čerstvé chilli papričky bez semínek na kousky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů olivového oleje plus 3–4 polévkové lžíce, na smažení
- 20 gramů jablečného octa
- 3 - 5 špetek soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře
- 1 květák (cca 800 g)
- uzená červená paprika na posypání
- 200 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených
- 25 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička tahini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1307.6 kcal / 5471 kJ
- Protein
- 13.5 g
- Tuk
- 125.7 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Sodík
- 426 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30min
Celozrnné banánové hvězdičky
1hod.
Sezamové tyčinky
1hod.
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4hod. 30min
Kari ze špičatého zelí
35min
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem
Žádné hodnocení
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min
Špaldový salát
20min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
45min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Bolognese classico
5hod.