Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvé petržele, lístky a stonky
- 5 gramů čerstvé chilli papričky, bez semínek na kousky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů olivového oleje, plus 3–4 polévkové lžíce, na smažení
- 20 gramů jablečného octa
- 3 - 5 špetek soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře
- 1 květák (cca 800 g)
- uzená červená paprika, na posypání
- 200 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených
- 25 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička tahini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 5471 kJ / 1307.6 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 125.7 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Sodík
- 426 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chléb s černým pivem bez kynutí
1h 10min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45 Min
Pistáciové krekry (bez lepku)
30 Min
Restovaná jablka (400 gramů)
15 Min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1h 5min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 Min
Polentová pizza
1h
Veganský čedar z kešu
3 Std. 10 Min
Špaldový salát
20 min
Low carb květákové slané koláče
1h 20 min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1h 10min