Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvé petržele, lístky a stonky
- 5 gramů čerstvé chilli papričky, bez semínek na kousky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů olivového oleje, plus 3–4 polévkové lžíce, na smažení
- 20 gramů jablečného octa
- 3 - 5 špetek soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře
- 1 květák (cca 800 g)
- uzená červená paprika, na posypání
- 200 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených
- 25 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička tahini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 5471 kJ / 1307.6 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 125.7 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Sodík
- 426 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1 godz.
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 min
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1 godz. 20 min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min
Zelené smoothie lívanečky
45 min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13h 20min
Chléb s černým pivem bez kynutí
1h 10min
Veganská liptovská pomazánka
12 godz. 10 min
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15min
Mandlovo-bylinkové bagetky
35 min
Nepečené tyčinky s datlemi, pekany a brusinkami
10min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min