
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbteig
- 250 g Weizenmehl, universal etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 125 g Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- 1 Eidotter
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 3 Eier
- 1 Eiklar
- 2 EL frisches Basilikum Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 250 g Ricotta
- 50 g Crème fraîche
- 300 g Cocktailtomaten verschiedene Sorten und Farben, in dicken Scheiben oder halbiert
- 80 g Feta zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 500 kcal / 2094 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1hod. 30min
Französische Zucchini-Tarte
2hod.
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1hod. 45min
Spargel-Quiche
1hod. 10min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1hod. 30min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1hod.
Quiche mit Ofenpaprika
2hod.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1hod.
Süßkartoffel-Quiche
1hod. 45min
Tarte provençale
1hod. 40min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1hod. 40min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1hod. 15min