Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbteig
- 250 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 125 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- 1 Eidotter
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 3 Eier
- 1 Eiklar
- 2 EL frisches Basilikum, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 250 g Ricotta
- 50 g Crème fraîche
- 300 g Cocktailtomaten, verschiedene Sorten und Farben, in dicken Scheiben oder halbiert
- 80 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2094 kJ / 500 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Spargel-Quiche
1h 10min
Quiche mit Ofenpaprika
2 godz.
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1h 25min
Französische Zucchini-Tarte
2 godz.
Quiche mit Kräuterseitlingen
1h 45min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2 godz.
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Tarte provençale
1h 40min