Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbteig
- 250 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 125 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- 1 Eidotter
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 3 Eier
- 1 Eiklar
- 2 EL frisches Basilikum, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 250 g Ricotta
- 50 g Crème fraîche
- 300 g Cocktailtomaten, verschiedene Sorten und Farben, in dicken Scheiben oder halbiert
- 80 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2094 kJ / 500 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Spargel-Quiche
1 Std. 10 Min
Tarte mit Spinat und Feta
50min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1 Std. 40 Min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1 Std. 45 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 Std. 15 Min