Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 radicchio di Treviso, pulito e a listarelle
- 400 g di riso integrale (cottura 20 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 900 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 15 gherigli di noci spezzettati
- 2 pere Abate o Williams
- 30 g di Taleggio a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto finocchi e zafferano
30 Min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto alla zucca e balsamico
30 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min