
Zařízení & příslušenství
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
Příprava 30min
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
Bylinkové noky
-
brambor vařených600 gramů
-
tvarohu200 gramů
-
polohrubé mouky200 gramů
-
vejce2
-
směsi bylinek nasekaných15 gramů
-
celého kmínu viz Tip2 - 3 špetky
-
soli1 čajová lžička
-
voda
Omáčka z vyzrálého sýru
-
parmazánu150 gramů
-
vody150 gramů
-
másla50 - 75 gramů
Dokončení
-
lesních hub, čerstvých200 gramů
-
zeleného hrášku, čerstvého vařeného200 gramů
-
soli podle chuti2 - 3 špetky
-
mletého černého pepře podle chuti1 - 2 špetky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
690 kcal /
2898.2 kJ
Protein
35.2 g
Tuk
27.2 g
Sacharidy
76.2 g
Vláknina
7.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Ořechové trojúhelníčky (Nussecken)
1hod. 40min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.
Směs koření nasi goreng
Žádné hodnocení
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
5min
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1hod.
Frankfurtské bylinkové pesto
10min
Bramborový salát s lososem a avokádem
1hod. 10min