Kompatibilní verze
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bylinkové noky
- 600 gramů brambor, vařených
- 200 gramů tvarohu
- 200 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 15 gramů směsi bylinek, nasekaných
- 2 - 3 špetky celého kmínu, viz Tip
- 1 čajová lžička soli
- voda
Omáčka z vyzrálého sýru
- 150 gramů parmazánu
- 150 gramů vody
- 50 - 75 gramů másla
Dokončení
- 200 gramů lesních hub, čerstvých
- 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého, vařeného
- 2 - 3 špetky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2898.2 kJ / 690 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 76.2 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houbový Stroganoff
30 min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 godz. 50 min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Bramborový salát s červenou řepou
40 min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Sicilské purpetti fúze
1 godz.
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2h
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
Žádné hodnocení
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10min
Chřestovo-sýrový quiche
1h 10min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1 godz.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 min