
Kompatibilní verze
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bylinkové noky
- 600 gramů brambor vařených
- 200 gramů tvarohu
- 200 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 15 gramů směsi bylinek nasekaných
- 2 - 3 špetky celého kmínu viz Tip
- 1 čajová lžička soli
- voda
Omáčka z vyzrálého sýru
-
150
gramů parmazánu
nebo 150 gramů sýru pecorino romano - 150 gramů vody
- 50 - 75 gramů másla
Dokončení
- 200 gramů lesních hub, čerstvých
- 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého vařeného
- 2 - 3 špetky soli podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 690 kcal / 2898.2 kJ
- Protein
- 35.2 g
- Tuk
- 27.2 g
- Sacharidy
- 76.2 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1hod. 10min
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1hod. 30min
Máslové rolované knedlíky
1hod. 10min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1hod. 10min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30min
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1hod.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Pomerančové palačinky
30min
Špagety alla Norma
1hod. 30min
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2hod. 5min