Kompatibilní verze
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bylinkové noky
- 600 gramů brambor, vařených
- 200 gramů tvarohu
- 200 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 15 gramů směsi bylinek, nasekaných
- 2 - 3 špetky celého kmínu, viz Tip
- 1 čajová lžička soli
- voda
Omáčka z vyzrálého sýru
- 150 gramů parmazánu
- 150 gramů vody
- 50 - 75 gramů másla
Dokončení
- 200 gramů lesních hub, čerstvých
- 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého, vařeného
- 2 - 3 špetky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2898.2 kJ / 690 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 76.2 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Pesto z dýňových semínek
10 min
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min
Citrónový dip
20 min
Bramborový salát s lososem a avokádem
1h 10min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Žádné hodnocení
Pomerančový dresink s kari
5 min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Cukety plněné krůtím masem
1h 10min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20 min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min