Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g stale white bread, torn in pieces
- 300 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 20 g pitted black olives
- 20 g celery stalk, cut in pieces
- 10 g fresh coriander
- 55 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g tofu, diced
- 50 g plain flour
- 400 g cassava, cut in pieces
- 260 g coconut milk
- 180 g sugar, plus extra for sprinkling
- 15 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 30 g cornflour
- 100 g desiccated coconut
- 1200 g water
- 250 g brown rice
- 150 g frozen spinach, defrosted, drained
- 100 g frozen green peas
- 100 g baby carrots, sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4678 kJ / 1118 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 157 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Coconut Cake
50min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Scrambled Tofu
20 Min
Seitan Chilli
25 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min