Zařízení & příslušenství
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
6 slices
Suroviny
Gluten-free Pastry
-
almond flour (see tip)150 g
-
buckwheat flour120 g
-
dried parsley1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
water4 ½ Tbsp
Filling
-
tinned artichoke hearts drained, halved240 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped100 g
-
fresh baby spinach50 g
-
fresh basil leaves5 sprigs
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
firm tofu pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces400 g
-
almond milk1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
741.7 mg
Protein
27.3 g
Kalorie
2011.7 kJ /
480.8 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
12.3 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
41.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1hod.
Crispy Korean Tofu
1hod. 20min.
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min.
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1hod. 5min.
Vegan Parmesan
15min.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min.
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min.
Vegan Brownies
2hod. 40min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.