Kompatibilní verze
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g lentils
- water, for soaking
Mayonnaise
- 250 g groundnut oil
- 50 g olive oil
- 15 g lemon juice
- 100 g soya milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
Bread
- 150 g sweet potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 400 g water
- 100 g cooked beetroot, cut in pieces
-
25
g fresh yeast, crumbled
nebo 2 tsp dried instant yeast - 500 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Burgers
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 70 g bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 100 g red onions, quartered
- 50 g wheat germ
- 25 g olive oil, plus extra for frying
- fresh spinach leaves, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Mayonnaise
15 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan Bean Burgers
1hod. 20min
Chickpea Pancakes
20min