Kompatibilní verze
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g lentils
- water, for soaking
Mayonnaise
- 250 g groundnut oil
- 50 g olive oil
- 15 g lemon juice
- 100 g soya milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
Bread
- 150 g sweet potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 400 g water
- 100 g cooked beetroot, cut in pieces
-
25
g fresh yeast, crumbled
nebo 2 tsp dried instant yeast - 500 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Burgers
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 70 g bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 100 g red onions, quartered
- 50 g wheat germ
- 25 g olive oil, plus extra for frying
- fresh spinach leaves, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5 min
Vegan Burger
5 godz.
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1h 25min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Puy Lentil Dip
45 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min