Kompatibilní verze
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g lentils
- water, for soaking
Mayonnaise
- 250 g groundnut oil
- 50 g olive oil
- 15 g lemon juice
- 100 g soya milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
Bread
- 150 g sweet potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 400 g water
- 100 g cooked beetroot, cut in pieces
-
25
g fresh yeast, crumbled
nebo 2 tsp dried instant yeast - 500 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Burgers
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 70 g bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 100 g red onions, quartered
- 50 g wheat germ
- 25 g olive oil, plus extra for frying
- fresh spinach leaves, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Vegan Gravy
45min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Vegan Burger
5h
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Seitan Chilli
25min
Vegan Coconut Cake
50min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min