Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Nordische Minestrone
30min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Asturische Fischsuppe
35 Min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 godz.
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1h 10min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15 min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Sheperd`s Pie
1h 30min
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min