Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Oliven, entsteint
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Chilischote, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser, heiß
- 350 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 1 gelbe Paprika (200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Zitronensaft
- 4 Stücke Wolfsbarsch (à 130 g), küchenfertig, mit Haut
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 godz.
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 Min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50 Min
Saibling mit Artischocken
40 Min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1 godz.
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 Min
Marinierter Fisch
24h
Spargelwok mit Schweinefilet
1h 15min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 Min