Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Oliven, entsteint
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Chilischote, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser, heiß
- 350 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 1 gelbe Paprika (200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Zitronensaft
- 4 Stücke Wolfsbarsch (à 130 g), küchenfertig, mit Haut
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Saibling mit Artischocken
40min
Seeteufel in Sauce
1h
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Gemüsereis mit Lamm
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min