Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Oliven, entsteint
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Chilischote, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser, heiß
- 350 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 1 gelbe Paprika (200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Zitronensaft
- 4 Stücke Wolfsbarsch (à 130 g), küchenfertig, mit Haut
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Tagine mit Seeteufel
1u.
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1u.
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40min
Bouillabaisse
1u.
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 godz.
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Linguine mit Garnelen
35min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min