
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 220 gramů krevet tygřích, bez ocásků, rozmražených
- 200 - 220 gramů rybího filé např. z lososa, na kousky (3 cm)
- 50 gramů červené cibule
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 250 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového vývaru - 240 - 260 gramů bílých fazolí, velkých sterilovaných, scezených
- 150 gramů sladké baby kukuřice, sterilované scezené, na půlky
- 170 - 180 gramů červené papriky na kousky (1 cm)
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička estragonu, sušeného
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
- 5 gramů citrónové šťávy čerstvé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 236 kcal / 992 kJ
- Protein
- 20.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tom Yum s kokosovým mlékem
35min
Hovězí Stroganoff
1hod.
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Rybí polévka s pórkem
35min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Slávky alla Medoc
50min
Krevetové kari
25min
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min
Polévka Tom Yum
15min