Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 220 gramů krevet, tygřích, bez ocásků, rozmražených
- 200 - 220 gramů rybího filé, např. z lososa, na kousky (3 cm)
- 50 gramů červené cibule
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 250 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového vývaru - 240 - 260 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných, scezených
- 150 gramů sladké baby kukuřice, sterilované, scezené, na půlky
- 170 - 180 gramů červené papriky, na kousky (1 cm)
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička estragonu, sušeného
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
- 5 gramů citrónové šťávy, čerstvé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 992 kJ / 236 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulášová polévka deluxe
2 godz.
Smoothie s exotickým ovocem a chia semínky
5 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Zázvorová marináda s chilli a sójovou omáčkou
Žádné hodnocení
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 Min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 Std.
Ras el hanout
5 min
Krevetové máslo
Žádné hodnocení
Slávky alla Medoc
50 Min
Mexické empanadas plněné hovězím masem
1h 50 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min