Zařízení & příslušenství
Rybí guláš s krevetami
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
200 - 220 gramů krevet tygřích, bez ocásků, rozmražených
-
200 - 220 gramů rybího filé např. z lososa, na kousky (3 cm)
-
50 gramů červené cibule
-
2 stroužky česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
-
250 gramů vody
-
1 kostka zeleninového vývaru1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
240 - 260 gramů bílé fazole, velké sterilovaných, scezených
-
150 gramů sladké baby kukuřice, sterilované scezené, na půlky
-
170 - 180 gramů červené papriky na kousky (1 cm)
-
1 čajová lžička červené papriky, sladké
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička estragonu, sušeného
-
½ čajové lžičky sušeného tymiánu
-
5 gramů citrónové šťávy čerstvé
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20.6 g
Kalorie
992 kJ /
236 kcal
Tuk
11.1 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klasické guláše
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min.
Vitello tonato
2hod.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1hod.
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1hod. 10min.
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Žádné hodnocení
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.