Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 220 gramů krevet, tygřích, bez ocásků, rozmražených
- 200 - 220 gramů rybího filé, např. z lososa, na kousky (3 cm)
- 50 gramů červené cibule
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 250 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového vývaru - 240 - 260 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných, scezených
- 150 gramů sladké baby kukuřice, sterilované, scezené, na půlky
- 170 - 180 gramů červené papriky, na kousky (1 cm)
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička estragonu, sušeného
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
- 5 gramů citrónové šťávy, čerstvé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 992 kJ / 236 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1h 30min
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Polévka Tom Yum
15min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 Min
Rychlé hovězí Massaman kari
40min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 Min
Rychlá polévka Pho
1h 20min