Kompatibilní verze
Popietas de ternera con aceitunas (Paupiettes de veau aux olives)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de carne picada de ternera
- 150 g de dados de beicon
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Popietas con aceitunas
- 4 filetes de ternera (aprox. 120 g c/u)
- 20 aceitunas negras sin hueso
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 2 dientes de ajo
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 40 g de vino blanco seco
- 50 g de agua
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 1 pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.) desmenuzada
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1568 kJ / 375 kcal
- Protein
- 28.57 g
- Sacharidy
- 3.29 g
- Tuk
- 27.52 g
- Vláknina
- 1.62 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mermelada agridulce de tomate
30 min
Flan de ricota, cebolla y salvia
1h
Pollo con batatas al curry
30 min
Helado de uvas al laurel
7h
Áspic de rape, salmón y langostinos
8u.
Cóctel de chocolate y menta
10min
Rollitos de nueces y dátiles (sin gluten)
30 min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Mermelada de verano
55 min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1h 30min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min