Gebratene Polenta mit Letscho

Gebratene Polenta mit Letscho

4.6 415 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 55min.
4 Portionen

Suroviny

Polenta
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    30 g
  • Wasser
    750 g
  • Butter
    15 g
  • Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
    1
    2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Polenta-Grieß (Maisgrieß)
    150 g
Letscho
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rapsöl
    35 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Paprikapulver, rosenscharf
    ½ TL
  • Wasser
    120 g
  • rote, grüne und gelbe Paprikaschoten in Stücken
    500 g
  • Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
    ½
    1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Cocktailtomaten geviertelt
    300 g
    300 g stückige Tomaten, (Dose)
  • Zucker
    ¼ TL
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    3 Prisen
  • Basilikum, getrocknet
    1 TL
Fertigstellung der Polenta
  • Butterschmalz zum Braten
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 476 mg
Protein 17 g
Kalorie 2241 kJ / 536 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 33.6 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 91 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...