Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 chou vert de petite taille
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 600 g de filets de pintade
- 6 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 4 filets d'huile d'olive
- 150 g d'oignons grelot
- 150 g de lardons fumés
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 40 g de vin blanc
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 25 g de fécule de maïs
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2788 kJ / 666.5 kcal
- Protein
- 51.2 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 36.8 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Brandade de lieu à la patate douce
1 godz.
Paupiette de veau à l'estragon
55min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1hod. 5min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Chou frisé à l'italienne
1 godz. 50 min
Papillote de poisson au jambon cru, petits légumes et gâteau vapeur à la vanille
55min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1 godz. 15 min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Paleron au potiron et au vin blanc
3h
Aubergines farcies aux chipolatas
1 godz. 10 min