
Zařízení & příslušenství
Sambhar
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
6 portions
Suroviny
-
brown onion cut into quarters180 g
-
eggplant cut into pieces (2 cm)80 g
-
fresh green beans cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (2 cm)80 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)60 g
-
canola oil1 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves½
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
fresh curry leaves10
-
fresh tomatoes50 g
-
ground coriander25 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
toor dal (see Tips)250 g
-
water1000 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
sea salt to taste1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
216.7 kcal /
910 kJ
Protein
12.4 g
Tuk
2.8 g
Sacharidy
33.8 g
Vláknina
16.7 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sodík
409.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flavours of India
98 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland