Zařízení & příslušenství
Sambhar
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
brown onion cut into quarters180 g
-
eggplant cut into pieces (2 cm)80 g
-
fresh green beans cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (2 cm)80 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)60 g
-
canola oil1 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves½
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
fresh curry leaves10
-
fresh tomatoes50 g
-
ground coriander25 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
toor dal (see Tips)250 g
-
water1000 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
sea salt to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
409.5 mg
Protein
12.4 g
Kalorie
910 kJ /
216.7 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
16.7 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
33.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Paneer makhani
45min.
Rava idli
2hod. 40min.
Fresh coconut chutney
10min.
Lemon rasam
40min.
Tarka dal
30min.
Palak paneer
1hod. 15min.
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min.
Vada
2hod. 35min.
Rajma (kidney bean curry)
45min.
Amritsari dal
26hod.
Dosa with spiced potato filling
17hod. 40min.
Avial (vegetables in yoghurt)
30min.