Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cavatelli
- 50 g di 'nduja
- 200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
- 100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzetti
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3803 kJ / 909 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 78.9 g
- Tuk
- 57.4 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2h 40 min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Penne alla puttanesca
35min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Harissa
25 min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min
Anellini alla pecorara
2 Std.
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.