Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cavatelli
- 50 g di 'nduja
- 200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
- 100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzetti
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3803 kJ / 909 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 78.9 g
- Tuk
- 57.4 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne alla puttanesca
35min
Pasta e fagioli (Bimby Friend)
45 min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2h 40min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Pancotto con cime di rape
40min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Sugo alla puttanesca
45 min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2hod. 50min