
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g water
- 200 g plain flour
- ¾ tsp salt
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
- 10 g dried shrimp (see Tip)
- 180 g pork fillet cut into thin strips (5 mm)
- 200 g daikon peeled and cut into cubes (5 mm)
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- soy sauce to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 239 kcal / 1006 kJ
- Protein
- 12.1 g
- Tuk
- 9.2 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Pandan chiffon cake
5sa 15 dk
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 dk
Mantou buns
1sa 30 dk
Cream of Lotus
40 dk
Pineapple buns
9sa 50 dk
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1sa 5 dk
Taiwanese sticky rice
1sa 40 dk
Yam Rice
45 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 dk
Steamed pork buns (baozi)
2sa 30 dk
Hong shao rou (braised pork belly)
1sa 15 dk