Kompatibilní verze
Caldo de panceta con judías, tirabeques y pera
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de tocino entreverado curado (en trozos)
- 1500 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 150 g de judías verdes redondas frescas (en trozos)
- 50 g de guisantes congelados
- 2 ramitas de romero fresco
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 peras (en trozos)
- 100 g de tirabeques
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 11.58 g
- Sacharidy
- 10.97 g
- Tuk
- 17.01 g
- Vláknina
- 4.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30 min
Pote gallego de repollo
2 godz. 40 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Garbanzos con verduras y arroz
45min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Judías blancas a la toscana
35min
Caldo gallego exprés
30 min