Vellutata di ceci e gamberi

Vellutata di ceci e gamberi

4.2 145 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 1 foglia di alloro secca
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di ceci in scatola scolati e sciacquati (vedere varianti)
  • 650 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 12 code di mazzancolle sgusciate e pulite
  • 20 g di vino bianco secco
  • 50 g di panna (35% di grassi)
    50 g di latte intero
  • pepe nero macinato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 21.4 g
Kalorie 1197 kJ / 286 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 5.7 g
Sacharidy 17.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...