Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 12 code di mazzancolle, sgusciate e pulite
- 20 g di vino bianco secco
-
50
g di panna (35% di grassi)
nebo 50 g di latte intero - pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 min
Vellutata di ceci
1 godz. 10 min
Vellutata di zucca e scampi
2h
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 godz. 30 min
Vellutata di zucca
30 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Vellutata di asparagi
45 min