Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
TM5 TM6

Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami

4.2 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 100 gramů cibule, napůl
  • 2 - 3 stroužky česneku
  • 20 gramů oleje
  • 500 gramů jehněčího masa, kýty, na kostičky (cca 3 cm)
  • 2 - 3 stonky čerstvého rozmarýnu, jen lístky
  • 2 - 3 stonky tymiánu, čerstvého, jen lístky
  • 300 gramů vody
  • 100 gramů červeného vína, suchého
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička červené papriky, sladké
  • ¾ čajové lžičky mletého kmínu
  • ½ čajové lžičky mletého pepře
  • 2 špetky kajenského pepře, mletého
  • 45 gramů rajčatového protlaku
  • 250 gramů mrkve, na kolečka (5 mm)
  • 250 gramů řapíkatého celeru, na kousky (cca 1,5 cm)
  • 250 gramů červené papriky, na proužky (cca 5 x 1,5 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1224 kJ / 292 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
13 g
Tuk
12 g
Vláknina
6.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty