Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů čerstvého špenátu, omytého a okapaného
- 400 gramů vody
- 100 gramů kostek ledu
- 200 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané (cca ze 2 pomerančů)
- 80 gramů kadeřavé kapusty (3-4 listy)
- 150 gramů jablek, na čtvrtky (1 jablko)
- 4 datlí, bez pecek (viz tip)
- 5 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného
- 1 - 1 ½ polévkové lžíce prášku z mladé pšenice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvovo-jablečné velikonoční smoothie
25 Min
Rajčatový džus
5 Min
Podzimní dýňový salát
10 Min
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
Žádné hodnocení
Rebarborové smoothie
1 Std. 30 Min
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 Min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Caipiroska
5 Min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 Min
Polévka oranžová z dýně
35 Min