Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů čerstvého špenátu, omytého a okapaného
- 400 gramů vody
- 100 gramů kostek ledu
- 200 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané (cca ze 2 pomerančů)
- 80 gramů kadeřavé kapusty (3-4 listy)
- 150 gramů jablek, na čtvrtky (1 jablko)
- 4 datlí, bez pecek (viz tip)
- 5 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného
- 1 - 1 ½ polévkové lžíce prášku z mladé pšenice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pečicí směs pro kakaovo-mandlový koláč
10min
Hrachovo cizrnové toasty
10min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Zabaione
15 Min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Červená thajská kari pasta
15 Min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 min
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2h 35min
Adžika
40 min
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1h
Tvarohová pomazánka s pečenými banány
20 min