Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino

Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino

3.8 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
24 pezzi

Suroviny

  • 70 g di cipolla a pezzi
  • 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a rondelle (2 mm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, privato dei semi
  • 1 mango maturo la polpa a pezzi
  • 3 cucchiai di pasta di tamarindo
  • 4 cucchiai di melassa di zucchero di canna
    4 cucchiai di miele
  • ¼ di cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
  • 90 g di vino rosso
  • 180 g di succo d'arancia
  • 2 cucchiai di aceto di vino rosso
  • 24 costolette di agnello

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 14.3 g
Kalorie 1002 kJ / 240 kcal
Tuk 18.4 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...