Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla a pezzi
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita, a rondelle (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, privato dei semi
- 1 mango maturo, la polpa a pezzi
- 3 cucchiai di pasta di tamarindo
-
4
cucchiai di melassa di zucchero di canna
nebo 4 cucchiai di miele - ¼ di cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
- 90 g di vino rosso
- 180 g di succo d'arancia
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 24 costolette di agnello
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1002 kJ / 240 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 18.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciorba
1 Std. 10 Min
Granchio ripieno
1 Std. 10 Min
Salsa aioli
10 Min
Chili con cervelat
1 Std.
Smoothie verde
5 Min
Crauti e pollo marinato alla paprica
45 Min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Pisco lime sour
15 Min
Cocktail Pisco sour
10 Min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1 Std.
Harira
40 Min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min