Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla a pezzi
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita, a rondelle (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, privato dei semi
- 1 mango maturo, la polpa a pezzi
- 3 cucchiai di pasta di tamarindo
-
4
cucchiai di melassa di zucchero di canna
nebo 4 cucchiai di miele - ¼ di cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
- 90 g di vino rosso
- 180 g di succo d'arancia
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 24 costolette di agnello
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1002 kJ / 240 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 18.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30min
Stufato di agnello
2h
Pollo in fricassea
50 menit
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1j 15 menit
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Pasticcio di manzo e funghi
2 godz. 20 min
Pollo alla pechinese
55min
Polpette speziate e noodles
1h 10min
Empanadas di pollo argentine
4h
Marmitako
50 menit
Caipirinha
10 min
Gelato alle castagne
10h 30min