Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base della torta
- 120 g di zucchero
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di Alchermes
Ripieno
- 250 g di pane bianco a fette
- 150 g di latte
- 150 g di acqua
- 150 g di bietola, le foglie lavate
- 50 g di burro a pezzi
- 150 g di uvetta, ammollata e strizzata
- 100 g di pinoli
- 120 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di amaretti sbriciolati
- 15 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- 20 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2121 kJ / 501 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con carciofi
40 min
Torta pasqualina
2u. 5min
Torta salata bietole e uova
2h
Torta di spinaci e carote al vapore
1h 5 min
Pandolce genovese
1h 30min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25 min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata di bietole
1h