Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base della torta
- 120 g di zucchero
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di Alchermes
Ripieno
- 250 g di pane bianco a fette
- 150 g di latte
- 150 g di acqua
- 150 g di bietola, le foglie lavate
- 50 g di burro a pezzi
- 150 g di uvetta, ammollata e strizzata
- 100 g di pinoli
- 120 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di amaretti sbriciolati
- 15 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- 20 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2121 kJ / 501 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi stufati
30 Min
Torta salata di bietole
1h
Carciofi trifolati
30 Min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Cardi gratinati
40min
Carciofi ripieni
50 min
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Polenta bianca con carciofi
1h 30min
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Pasta al forno con seitan e carciofi
1 Std. 10 Min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 godz. 20 min
Torta pasqualina
2u. 5min