Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 80 gramů másla, na kousky
- 550 gramů vody
-
½
polévkové lžíce zeleninové dochucovací pasty (viz tip)
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 250 gramů bílé quinoy, propláchnuté a scezené
- 180 gramů čerstvých hub, na plátky
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
- 3 snítky čerstvého tymiánu, pouze lístky
- 80 gramů smetany, 35 % tuku
- 2 snítky čerstvé bazalky, pouze lístky, nahrubo natrhané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2196 kJ / 522 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 31.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 Min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 Std. 20 Min
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 Min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 Min
Quinotto s krevetami a chřestem
30min
Polenta se špenátem a sýrem
1 Std.
Houbové rizoto
40min