Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 80 gramů másla, na kousky
- 550 gramů vody
-
½
polévkové lžíce zeleninové dochucovací pasty (viz tip)
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 250 gramů bílé quinoy, propláchnuté a scezené
- 180 gramů čerstvých hub, na plátky
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
- 3 snítky čerstvého tymiánu, pouze lístky
- 80 gramů smetany, 35 % tuku
- 2 snítky čerstvé bazalky, pouze lístky, nahrubo natrhané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2196 kJ / 522 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 31.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sójový jogurt (veganský)
Žádné hodnocení
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1h
Rukolové pesto
5min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1h
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Dal makhani
13 Std. 20 Min
Veganský parmazán
15min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1h 50min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min