Zařízení & příslušenství
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek čerstvé bazalky jen lístky
-
1 cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
300 gramů batátů na malé kousky (1–2 cm)
-
30 gramů olivového oleje
-
1 konzerva drcených rajčat (400 gramů)
-
200 gramů vody plus navíc na vaření těstovin
-
20 gramů balzamikové redukce
-
1 čajová lžička soli plus navíc na vaření těstovin
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 špetky cukru
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
300 gramů špaget
-
60 gramů vypeckovaných černých oliv
-
150 gramů čerstvého kozího sýra na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
2304 kJ /
550 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
82 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Batáty
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Cuketový bowl s tofu
40 Min
Mušličky s dýní a slaninou
30 Min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 Min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 Min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 Min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55 Min
Zapečená rýže se zeleninou
1 Std.
Květákovo-špenátové lasagne
1 Std. 45 Min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1 Std.
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 Min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 Std.