Kompatibilní verze
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 90 g queijo parmesão
Gnocchi
- Manteiga q.b. p/ untar
- 180 g sêmola de trigo
- 720 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g queijo mascarpone
Molho
- 50 g chalota
- 30 g azeite
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 200 g ervilhas
- 200 g natas
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2026.9 kJ / 484.5 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 916.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise
40 min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1h 25 min
Caril de paneer e ervilhas
4h
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM5
Žádné hodnocení
Risoto de açafrão com mousse de curgete
Žádné hodnocení
Risoto de soja
35 min
Piza com batata e alecrim
50 min
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45 min
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 min
Folhado de abóbora e queijo azul
1h 20 min
Penne com beringela no forno
50 min
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 min