Kompatibilní verze
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 90 g queijo parmesão
Gnocchi
- Manteiga q.b. p/ untar
- 180 g sêmola de trigo
- 720 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g queijo mascarpone
Molho
- 50 g chalota
- 30 g azeite
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 200 g ervilhas
- 200 g natas
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2026.9 kJ / 484.5 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 916.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ramequim de legumes
1 Std. 25 Min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 Std.
Gnocchi de couve-flor com molho de kiwi
45min
Risoto de soja
35min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 Std. 25 Min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1 Std.
Salada marinada com quinoa e sementes tostadas
2 Std.
Strogonoff de palmito e cogumelos com puré de pastinaca e alho-francês
1h 15min
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45min
Molho pesto
5 min
Risoto de legumes assados
45min