Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pão integral cortado em pedaços
- 120 g leite magro
- 50 g queijo mozarela (até 30% de gordura)
- 1500 g água
- 3 pitada de sal
- 350 g massa tipo concha gigante
- 120 g cebola
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite
- 400 g tomate maduro cortado em pedaços
- 30 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 pitada de pimenta
- 250 g espinafres descongelados e escorridos
- 1 pitada de noz-moscada
- 30 g farinha
- 150 g requeijão (até 30% de gordura)
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 1335 kJ / 319.1 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 272.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batatas fritas onduladas com molho de alho - TM6
45 Min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM5
Žádné hodnocení
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40min
Sopa de batata com ovos e cogumelos salteados
40min
Lasanha de beringela
1h 10min
Tarte de cogumelos
50min
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35min
Goulash de lentilhas e cogumelos
45 Min
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1h 10min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1h 40min