Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 60 g água
Recheio
- 130 g cebola roxa cortada em pedaços
- 35 g azeite
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 50 g vinagre
- 15 g açúcar
-
2
c. chá de tomilho
nebo 2 c. chá de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ polvilhar - 100 g água
- 2 ovos
- 200 g natas
- 150 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2201 kJ / 527 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de couve-flor e queijo
50 min
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Torta de espinafres
1 godz.
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
1 godz. 15 min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 godz.
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 godz.
Tarte de feta e espinafres
40 Min
Muffins de espinafres e feta
30 min
Queques de curgete e parmesão
50 min
Moussaka de lentilhas
2 Std. 20 Min