Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 300 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 280 g cevada perolada
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 900 g água
- 120 g agrião, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 30 g manjericão cortado grosseiramente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2086 kJ / 499 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2u. 40min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1h 10min
Cogumelos recheados com quinoa
1h
Húmus de tomate e feijão-branco
5min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Brownie de batata-doce
8h 55min
Salada de milho painço, lentilhas e romã
2h 35 min
Salada de quinoa, grão e caju
30min
Tzatziki
20 min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50min
Millet com legumes e molho tahini
45min
Húmus
10 min