
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 300 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 280 g cevada perolada
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 900 g água
- 120 g agrião só as folhas
- 1 limão só a raspa
- 30 g manjericão cortado grosseiramente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 499 kcal / 2086 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 52 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa miso
40min
Caril de lentilhas
40min
Poke vegetariano
50min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1h 25min
Panquecas de grão
20min
Millet com legumes e molho tahini
45min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1h 10min
Risoto de alcachofra
30min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1h 50min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2h 40min
Risoto com feijão e couves
40min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min