Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 300 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 280 g cevada perolada
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 900 g água
- 120 g agrião, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 30 g manjericão cortado grosseiramente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2086 kJ / 499 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa malandra de cogumelos
40 Min
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min
Salada de milho e arroz preto
1 Std.
Risoto de couve e favas
35 Min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1 Std. 10 Min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50 Min
Pasta de avelã e sementes de girassol
8h 10min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Risoto com feijão e couves
40 Min
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Brak ocen
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 Std. 40 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min