Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g lentilhas verdes
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 2 c. chá de sal
- 2 robalos pequenos (900 g aprox.)
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 15 g aneto, só as folhas
- 20 g vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 6411.2 kJ / 1532.3 kcal
- Protein
- 229.5 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 37.7 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 1955.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentilhas com salmão em lascas
35 Min
Espetadas de frango com puré de abóbora e batata-doce
1 Std. 30 Min
Salada de quinoa e legumes
45 Min
Frango marinado com legumes de Verão
1h 45 min.
Cuscuz com curgete e camarão
25 Min
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35 Min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 Min
Lombinho de porco com maçã e cuscuz
1 Std.
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25 Min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25 Min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 Min
Arroz integral com espinafres
1 Std. 10 Min