Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g lentilhas verdes
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 2 c. chá de sal
- 2 robalos pequenos (900 g aprox.)
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 15 g aneto, só as folhas
- 20 g vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 6411.2 kJ / 1532.3 kcal
- Protein
- 229.5 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 37.7 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 1955.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 dk
Robalos com feijão-verde
30 Min
Arroz com salmão a vapor
30 Min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1 Std. 10 Min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25 min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 dk
Cuscuz de laranja com salmão ao vapor
35 dk
Salada de espargos e lentilhas
1sa
Lentilhas com salmão em lascas
35 dk
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50 dk
Espetadas de peixe com legumes a vapor e molho de pepino
45 dk
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1sa