Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di porro a pezzi
- 250 g di patate, pelate e a rondelle sottili
- 400 g di radicchio di Treviso a listarelle
- 50 g burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 500 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- crostini di pane q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2709 kJ / 647.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca
30 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 min.
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min.
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min.
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min.
Vellutata di cavolfiore
50 min.
Vellutata di verza al vino bianco
50 min.
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 Min
Vellutata di indivia belga e speck
50 min.