Vellutata di porri e radicchio

Vellutata di porri e radicchio

3.2 57 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 porzioni

Suroviny

  • 100 g di porro a pezzi
  • 250 g di patate pelate e a rondelle sottili
  • 400 g di radicchio di Treviso a listarelle
  • 50 g burro a pezzi
  • 150 g di acqua
  • 500 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • crostini di pane q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.5 g
Kalorie 2709 kJ / 647.5 kcal
Tuk 36.5 g
Vláknina 11 g
Sacharidy 54.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...