Kompatibilní verze
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 350 g di asparagi bianchi puliti e a pezzi
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 4 fette di prosciutto crudo a listarelle (½ cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- pane abbrustolito senza glutine, q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 535 kJ / 128 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10 min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di funghi
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min