Kompatibilní verze
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 350 g di asparagi bianchi puliti e a pezzi
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 4 fette di prosciutto crudo a listarelle (½ cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- pane abbrustolito senza glutine, q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 535 kJ / 128 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Crema di asparagi verdi
50min
Vellutata di porcini
50min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Crema di asparagi
50min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Vellutata di asparagi
45 min
Crema di asparagi e curcuma
35min