Lagane, ceci e vongole

Lagane, ceci e vongole

3.7 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 300 g di vongole fatte spurgare in acqua e sale
  • 350 g di ceci bianchi lessi
  • 400 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino piccante fresco
  • 320 g di pasta secca tipo lagane o pappardelle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16.7 g
Kalorie 1937 kJ / 463 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 7.3 g
Sacharidy 73.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...