Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di vongole, fatte spurgare in acqua e sale
- 350 g di ceci bianchi lessi
- 400 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco
- 320 g di pasta secca, tipo lagane o pappardelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e ceci
40min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 Std. 5 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Lagane e ceci in purea
1u. 20min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1u.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20 min
Pasta integrale fagioli e cozze
1u.
Lagane e ceci
1u.
Mezze maniche con fagioli e cozze
1u.