
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di vongole fatte spurgare in acqua e sale
- 350 g di ceci bianchi lessi
- 400 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco
- 320 g di pasta secca tipo lagane o pappardelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 463 kcal / 1937 kJ
- Protein
- 16.7 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Lagane e ceci in purea
1hod. 20min
Friselle cozze e polpo
30min
Alici alla Reggina
45min
Lagane e ceci
1hod.
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e lenticchie
50min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min