Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di vongole, fatte spurgare in acqua e sale
- 350 g di ceci bianchi lessi
- 400 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco
- 320 g di pasta secca, tipo lagane o pappardelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Lagane e ceci in purea
1h 20 min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 min
Struffoli
1h
Lagane e ceci
1h
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Cavatelli
1h 30min
Ravioli dolci di castagne
1h 10 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min