Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di vongole, fatte spurgare in acqua e sale
- 350 g di ceci bianchi lessi
- 400 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco
- 320 g di pasta secca, tipo lagane o pappardelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso e verze
1ωρ. 10 λεπτ.
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Orecchiette ai broccoli
2j 40 menit
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Baccalà gratinato
1 Std.
Penne integrali con capperi e olive
30 Min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4 Std.
Lagane e ceci in purea
1h 20min
Lagane e ceci
1 Std.