Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
- 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 35.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plněný lilek po orientálsku
1h 20 min
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Polentové koláčky (bez lepku)
1h
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2u. 40min
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min
Telecí party klobásky
1h 10min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 Min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min