Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
TM5 TM6

Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
  • 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
  • 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
  • 2 stroužky česneku
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • 10 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • ½ čajové lžičky černého mletého pepře
  • 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
  • 150 gramů bílého vína, suchého
  • 150 gramů vody

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1924 kJ / 460 kcal
Protein
33.8 g
Sacharidy
0.5 g
Tuk
35.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty