Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami

Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porcí

Suroviny

  • 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
  • 25 gramů čerstvé petržele jen lístky
  • 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných okapaných
  • 2 stroužky česneku
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • 10 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
  • 150 gramů bílého vína, suchého
  • 150 gramů vody

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 33.8 g
Kalorie 1924 kJ / 460 kcal
Tuk 35.9 g
Sacharidy 0.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...