Zařízení & příslušenství
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
-
15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
-
25 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
1 polévková lžíce kaparů, nakládaných okapaných
-
2 stroužky česneku
-
10 gramů citrónové šťávy
-
10 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
-
150 gramů bílého vína, suchého
-
150 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
33.8 g
Kalorie
1924 kJ /
460 kcal
Tuk
35.9 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lososové burgery
30min
Košíčky z filo těsta s kuřecím masem
Pas d’évaluation
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Bigos
1h 30min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Pas d’évaluation
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Pas d’évaluation
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Pas d’évaluation
Salát s cuketou a chřestem
35min
Vitello tonato
2h
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Králík po sicilsku
1h 20min