
Zařízení & příslušenství
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Příprava 10min
Celkový 2hod. 30min
8 porcí
Suroviny
-
ančoviček (cca 6 filetů)15 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky25 gramů
-
kaparů, nakládaných okapaných1 polévková lžíce
-
stroužky česneku2
-
citrónové šťávy10 gramů
-
olivového oleje10 gramů
-
dijonské hořčice1 čajová lžička
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
jehněčího masa (jehněčí plec)1500 - 2000 gramů
-
bílého vína, suchého150 gramů
-
vody150 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
460 kcal /
1924 kJ
Protein
33.8 g
Tuk
35.9 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Světové Velikonoce
10 recept
Česká republika
Česká republika