Zařízení & příslušenství
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
-
15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
-
25 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
1 polévková lžíce kaparů, nakládaných okapaných
-
2 stroužky česneku
-
10 gramů citrónové šťávy
-
10 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
-
150 gramů bílého vína, suchého
-
150 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
33.8 g
Kalorie
1924 kJ /
460 kcal
Tuk
35.9 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Celé kuřátko na pomerančích
1hod. 25min.
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
2hod. 30min.
Plněná hruška vařená v páře (bez lepku)
40min.
White Delight (Bílé potěšení)
15min.
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1hod. 5min.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min.
Energy smoothie
10min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.