
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
- 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 35.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1 Std. 10 Min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Kukuřičný chléb
1h 5min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1 Std.
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1h 30min
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Plněné středomořské bagety
3 godz. 10 min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Thai Burger
30 min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 min