Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
- 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 35.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy
2 Std. 30 Min
Vinná marináda
Nessuna valutazione
Sněhová cesta
6min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Nessuna valutazione
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 Min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15 min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 Min
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2h 35 min
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Nessuna valutazione
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 Min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2h 40min
Aïoli
5 min