Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
- 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 35.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špekové knedlíky
50 Min
Lososové burgery
Žádné hodnocení
Mojo Amarillo
Žádné hodnocení
Smoothie bowl se špenátem a morušemi
15min
Drůbeží nářez
Žádné hodnocení
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49h 5 min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3h 5min
Quinoa tabouleh
12h 40min
Pirohy s kysaným zelím a houbami
3h 25min
Thajská polévka s krevetami
30min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h