Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie (H), Blättchen abgezupft
- 350 g Karotten (E), in Stücken
- 150 g Pastinakenwurzeln (F), in Stücken
- 4 Wacholderbeeren (F)
- 80 g grüne Erbsen, tiefgekühlt (E), siehe Tipps
- 800 g Wasser (W)
- 1 - 1 ½ TL Salz (W), nach Geschmack
- 1 Msp. Ingwer, gemahlen (M)
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (W)
nebo ¾ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g Hendlbrustfilets, ohne Haut (H)
- 50 - 80 g Polenta (E), siehe Tipps
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen (M)
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß (E)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1010 kJ / 241 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 841 mg
Alternativní recepty
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Kürbisgulasch
45min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Fisolenfleisch
1h
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min