
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Lammhüftsteaks (à 200 g)
- 500 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
- 7 Prisen Salz
- 2 EL Öl
- 200 g rote Paprika in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Fleischbrühe, flüssig
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel Rosmarin
- 3 EL Butter kalt
- 100 g Milch
- 150 g Erbsen, TK
- 4 Stängel Minze abgezupft
- Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 616 kcal / 2582 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1h
Seeteufel in Sauce
1h
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min