Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Lammhüftsteaks (à 200 g)
- 500 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 7 Prisen Salz
- 2 EL Öl
- 200 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Fleischbrühe, flüssig
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel Rosmarin
- 3 EL Butter, kalt
- 100 g Milch
- 150 g Erbsen, TK
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2582 kJ / 616 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1ωρ. 10 λεπτ.
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Gemüsereis mit Lamm
40min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Gegrillter Lachs mit Currysalz
30min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1h
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h