Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Lammhüftsteaks (à 200 g)
- 500 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 7 Prisen Salz
- 2 EL Öl
- 200 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Fleischbrühe, flüssig
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel Rosmarin
- 3 EL Butter, kalt
- 100 g Milch
- 150 g Erbsen, TK
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2582 kJ / 616 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1 godz.
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Coq au vin
2 godz.
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 godz. 20 min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 godz.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min