Zařízení & příslušenství
Hrášková pomazánka s pecorinem
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů sýru pecorino romano
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
-
20 gramů olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli (podle chuti)
-
1 špetka pepře, mletého
-
100 gramů mozzarelly
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10.7 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tuk
12.17 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
9.95 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35min.
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13hod. 30min.
Hráškové pesto s ricottou
10min.
Celerové ragú s mandlemi
45min.
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1hod. 5min.
Müsli smoothie se sušenými meruňkami
12hod.
Avokádovo-hráškový hummus
30min.
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2hod. 10min.
Ovesné sušenky se zázvorem
50min.
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min.
Pomazánka z pečených paprik
45min.