Zařízení & příslušenství
Hrášková pomazánka s pecorinem
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů sýru pecorino romano
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
-
20 gramů olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli (podle chuti)
-
1 špetka pepře, mletého
-
100 gramů mozzarelly
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10.7 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tuk
12.17 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
9.95 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Špagety s chřestovou omáčkou (TM7)
55min.
Špaldové krekry
30min.
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Hráškové pesto s ricottou
10min.
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Žádné hodnocení
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Avokádovo-hráškový hummus
30min.
Olivová tapenáda
5min.
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min.
Pomazánka ze sušených rajčat
10min.