
Zařízení & příslušenství
Hrášková pomazánka s pecorinem
Příprava 5min
Celkový 10min
6 porcí
Suroviny
-
sýru pecorino romano100 gramů
-
čerstvé máty jen lístky3 snítky
-
mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)350 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
citrónové šťávy1 polévková lžíce
-
soli (podle chuti)½ čajové lžičky
-
pepře, mletého1 špetka
-
mozzarelly100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
181 kcal /
760 kJ
Protein
10.7 g
Tuk
12.17 g
Sacharidy
9.95 g
Vláknina
0 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Hummus z červené řepy
10min
Okurková raita s mátou
25min
Bylinkový koláč
1hod.
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Žádné hodnocení
Chřestovo - mrkvové kari
35min
Fermentovaná ovesná kaše
8hod. 10min
Dal makhani
13hod. 20min
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5min
Vejce ve falafelu s jogurtovou omáčkou
50min
Tom Yum s kokosovým mlékem
35min
Pomazánka z pečených paprik
45min