Zařízení & příslušenství
Hrášková pomazánka s pecorinem
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů sýru pecorino romano
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
-
20 gramů olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli (podle chuti)
-
1 špetka pepře, mletého
-
100 gramů mozzarelly
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10.7 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tuk
12.17 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
9.95 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Indické kuře v jogurtu
1hod.
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min.
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Houbové curry
50min.
Chřestovo - mrkvové kari
35min.
Polévka gazpacho s jahodami
40min.
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min.
Hummus s pečenou paprikou
5min.
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min.
Avokádovo-hráškový hummus
30min.
Dal makhani
13hod. 20min.
Indický čočkový dahl
30min.