Zařízení & příslušenství
Hrášková pomazánka s pecorinem
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů sýru pecorino romano
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
-
20 gramů olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli (podle chuti)
-
1 špetka pepře, mletého
-
100 gramů mozzarelly
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10.7 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tuk
12.17 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
9.95 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pomerančovo-brusinkové muffiny
30min.
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
Žádné hodnocení
Majonéza z červené čočky
11hod. 15min.
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min.
Bob čorba
13hod. 15min.
Hummus z červené řepy
10min.
Celerové ragú s mandlemi
45min.
Placičky ze zelené čočky
1hod. 15min.
Mandlové RAW brownies
2hod. 5min.
Sticky toffee moučník
1hod.
Kokosový RAW bar
14hod. 25min.
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1hod. 15min.